Trott det eller ej, men en vecka kvar!

Har precis gjort klart Kemiuppgiften som ska in i morgon,eller i alla fall det jag förstod av den.. Sista dagen i morgon med datorerna, känns lite läskigt nu att man slutar skolan på fredags. Jag tycker jag fortfarande är liten och oförståndig. Ska man redan ut i arbetslivet? Känns rikigt läskigt, skolan är ändå något som man är trygg med.Något som man har gjort hela livet, något som känns självklart att man gör. Men snart blir det inte så längre, det är bara ut i arbetslivet och slåss med dem gamla! Även fast det känns läskigt så känns det ju ändå kul att få prova på något nytt, att få uppleva andra saker förutom skolan och plugga(även om det inte vars så mycket de är sista tre åren). Men även jag kommer nog klara mig får vi hoppas!
Studenten är en blandning av massa känslor och även fast det känns spännande,kul och lite små läskigt så känns det ändå lite sorgligt att lämna klassen. Vi har inte haft den bästa sammanhållningen, men det är inte så att man inte pratar med någon och nu har vi kommit varandra närmare.. Vilket gör det ännu svårare att inte se varandra i stortsätt varje dag. Jag måste nog även erkänna att den här klassen har lätt vars den bästa! :)

Nu när jag är inne på skolan och allt så kan jag ju lägga upp lite bilder från Studentskivan och förfesten. Vet att dem ligger på bilddagboken och facebook redan, men tänkte att jag kanske har några läsare som inte är vän med mig där(!?)


Jeanette,Mattias & Nicolaj
  Mattias syrra,Rebecca,någon som jag inte fick namnet på & Mathilda  Sandra & Therese Elin & Jag

Sandra,Elin,Jag & Linnea  Klassens Brown sugar & Klassens raring!  Klassens bondrapp   Oliver & Annica

Klassens mamacita    Klassens Habibi  Alecks & Rebecca


Så nu ger jag upp! dags att hoppa i säng och kanske få lite sömn! Sov så gott!

Ciao <3